Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Επαναπατρισμό επιχειρήσεων και επενδύσεων θέλει ο Μητσοτάκης
[Newsbeast]: Επαναπατρισμό επιχειρήσεων και επενδύσεων θέλει ο Μητσοτάκης

[Newsbeast]: Επαναπατρισμό επιχειρήσεων και επενδύσεων θέλει ο Μητσοτάκης

Στη Σερβία σήμερα ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας – Με ποιους θα συναντηθεί

Με επόμενη στάση τη Σερβία συνεχίζει σήμερα την βαλκανική περιοδεία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με βασικά θέματα στην ατζέντα την οικονομία, το επιχειρείν αλλά και τους τριγμούς που παρατηρούνται στα Βαλκάνια σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και σχέσεων γειτονίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας κ. Tomislav Nikolic, καθώς και από τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο. Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κ. Ivica Dacic.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, κ. Aleksandar Vucic, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.

Ήδη από τη βουλγαρική πρωτεύουσα ο κ. Μητσοτάκης, κατόπιν επαφών με Έλληνες επιχειρηματίες, έστειλε τα σχετικά μηνύματα για την ανάγκη πλήρους αναστροφής της κυβερνητικής πολιτικής αναφορικά με την υπερβολική φορολογική επιβάρυνση των επιχειρήσεων ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Πέραν αυτού, ο κ. Μητσοτάκης έπλεξε το εγκώμιο των επιχειρήσεων που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται και εκτός συνόρων, προβάλλοντας την επιχειρηματική εξωστρέφεια ως παράδεισμα επιχειρηματικότητας προς μίμηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!