Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ο «αιώνιος» δήμαρχος που εκλέγεται με ποσοστά ρεκόρ επί 17 χρόνια
[Newsbeast]: Ο «αιώνιος» δήμαρχος που εκλέγεται με ποσοστά ρεκόρ επί 17 χρόνια

[Newsbeast]: Ο «αιώνιος» δήμαρχος που εκλέγεται με ποσοστά ρεκόρ επί 17 χρόνια

Η καρμική σχέση του Ανδρέα Παχατουρίδη με το Περιστέρι και οι άρρηκτοι δεσμοί του με τους κατοίκους του
Γράφει
η Πανδώρα Κουλάδη

Επί 17 χρόνια, δέχεται την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση των κατοίκων του Περιστερίου. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «αιώνιος» δήμαρχος αφού εκλέγεται με ποσοστά ρεκόρ από το 2002. Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου 2019 επικράτησε με ποσοστό 74,18% αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όταν στο επίκεντρο των δράσεων είναι πάντα και απόλυτα ο πολίτης η ψήφος εμπιστοσύνης είναι αδιαμφισβήτητη.

Η προσφυγική οικογένειά του εγκαταστάθηκε και συνδέθηκε με το Περιστέρι από το 1922, όταν ακόμα ήταν συνοικισμός των Αθηνών. Εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη του για το Περιστέρι έχει βαθιές ρίζες και οι δεσμοί είναι άρρηκτοι, μια σχέση καρμική. «Υπάρχει η μοίρα της ζωής μου, που αποκλειστικά δείχνει και εμβρόντητα φωνάζει “ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ”», επισημαίνει μιλώντας στο newsbeast.gr .

Στη σκέψη, το μυαλό και την καρδιά του είναι πάντα ο πολίτης, φωτεινός φάρος στις δράσεις που υλοποιεί. Προσφέρει δωρεάν φρεσκομαγειρεμένο, ζεστό φαγητό σε όσους δεν μπορούν μέσω του προγράμματος «Καθήκον κατ’ οίκον». Στηρίζει τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από την Αθήνα και προέρχονται από άπορες, μονογονεϊκές και με χαμηλά εισοδήματα οικογένειες στέλνοντας κούτες με τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης μέσα από την κοινωνική δράση «Σε έχω έννοια». Δείχνει τι σημαίνει «άνθρωπος» στέκοντας δίπλα στις μητέρες με νεογέννητα με το πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους».

«Ολόκληρη η ζωή μου, ορθάνοιχτη ομπρέλα, πάνω τους απλωμένη, τους σκεπάζει και τους συντροφεύει, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό» λέει για τους Περιστεριώτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!