Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ένας στους δύο Αμερικανούς δεν εγκρίνει όσα κάνει ο Τραμπ
[Newsbeast]: Ένας στους δύο Αμερικανούς δεν εγκρίνει όσα κάνει ο Τραμπ

[Newsbeast]: Ένας στους δύο Αμερικανούς δεν εγκρίνει όσα κάνει ο Τραμπ

Έντονες αμφιβολίες για όσα ακούγονται από το Λευκό Οίκο

Δεν φαίνεται να είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για τον Ντόναλντ Τραμπ έξι μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του.

Το ποσοστό δημοτικότητας του Αμερικανού προέδρου βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN και τα 3/4 των Αμερικανών δηλώνουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν τα περισσότερα από αυτά που ακούνε από τον Λευκό Οίκο.

Ποσοστό 38% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι εγκρίνουν τους χειρισμούς του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης (SSRS) του CNN, ενώ ποσοστό 56% των συμμετεχόντων δεν εγκρίνουν τους χειρισμούς του Αμερικανού προέδρου.

Μόλις ένας Αμερικανός πρόεδρος είχε ποσοστό αποδοχής κάτω του 50% σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του, σύμφωνα με τα δεδομένα των σύγχρονων δημοσκοπήσεων στις ΗΠΑ και αυτός ήταν ο Μπιλ Κλίντον με ποσοστό αποδοχής 44%, την ίδια χρονική περίοδο του 1993.

Περίπου οι μισοί από αυτούς που συμμετείχαν στη νέα δημοσκόπηση (47%) εκφράζουν την σοβαρή αντίθεσή τους με τους χειρισμούς του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ενώ το 24% δηλώνει ότι σχολιάζει θετικά τον τρόπο δράσης του Αμερικανού προέδρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!