Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Ένας μήνας γεμάτος γευστικές εκπλήξεις από το F2G της WIND
[Newsbeast]: Ένας μήνας γεμάτος γευστικές εκπλήξεις από το F2G της WIND

[Newsbeast]: Ένας μήνας γεμάτος γευστικές εκπλήξεις από το F2G της WIND

Pizza L’artigiano και πολλές νέες συνεργασίες μέσω των διαγωνισμών «Flames2Go Tastes»!

Κάθε μήνα κάτι νέο έρχεται στο Flames2Go για τους συνδρομητές του F2G της WIND. Αυτόν τον μήνα, την τιμητική της έχει η pizza! Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, δέκα τυχεροί νικητές θα απολαύσουν pizza l’artigiano για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς δωρεάν.

Το Flames2Go καλωσορίζει, στο loyalty σχήμα του την l’artigiano, το απόλυτο Italian comfort food, με αυθεντικές γεύσεις και χειροποίητο φαγητό. «Pizza month» από την l’artigiano και το F2G για να κερδίσουν οι συνδρομητές απολαυστικές cozy στιγμές στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο!

Οι γευστικές εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς οι διαγωνισμοί «Flames2Go Tastes» θα σου χαρίσουν ένα γευστικό «ταξίδι» στην Ελλάδα! Στιγμές απόλαυσης περιμένουν τους τυχερούς συνδρομητές, όπως μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και ένα δείπνο στο Padrino Skg Food Stories με θέα τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Ούτε η Πάτρα λείπει από τον γευστικό αυτό χάρτη του μήνα, καθώς το Tomo’s Open Kitchen Bar περιμένει τους τυχερούς νικητές της Αχαϊκής πρωτεύουσας που θα απολαύσουν δημιουργική κουζίνα με πατρινό άρωμα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, το F2G εμπλουτίζει καθημερινά τους διαγωνισμούς και τα δώρα που προσφέρει, ψάχνοντας τον ιδανικότερο τρόπο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνδρομητών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!