Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ένας 15χρονος είναι ο δράστης 10 διαρρήξεων στον Πύργο
[Newsbeast]: Ένας 15χρονος είναι ο δράστης 10 διαρρήξεων στον Πύργο

[Newsbeast]: Ένας 15χρονος είναι ο δράστης 10 διαρρήξεων στον Πύργο

Έκλεβε χρήματα, ηχεία, τιμαλφή, ακόμη και ανθρακούχα ποτά

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δέκα διαρρήξεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Πύργο. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 15χρονου Έλληνα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης ενεργώντας μόνος του είχε διαπράξει τους τελευταίους πέντε μήνες, οκτώ διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, μια σε κομμωτήριο και μια σε Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Αναλυτικότερα, καταγράφησαν διαρρήξεις στις εξής περιοχές: Τέσσερις στη θέση Λάπατο, τρεις κοντά στην κεντρική πλατεία και από μια στη περιοχή του Τ.Ε.Ι. , στην Συντριάδα και στα Χαλκιάτικα.

Για τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, σπάζοντας το παράθυρο της πόρτας του οχήματος και μπαίνοντας στο εσωτερικό αφαιρούσε το ηχοσύστημα, κινητά τηλέφωνα, τυχόν χρήματα και διάφορα τιμαλφή, που ήταν κρεμασμένα.

Με τον ίδιο τρόπο, έσπαζε τα παράθυρα κτιρίων και αφού εισερχόταν στο εσωτερικό ερευνούσε όλους του χώρους, αφαιρώντας χρήματα, ηχεία, τιμαλφή, αλλά ακόμα και ανθρακούχα ποτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!