Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Ένα… τέρας χάρισε η Nissan στο εθνικό πάρκο Grand Canyon
[Newsbeast]: Ένα… τέρας χάρισε η Nissan στο εθνικό πάρκο Grand Canyon

[Newsbeast]: Ένα… τέρας χάρισε η Nissan στο εθνικό πάρκο Grand Canyon

Το Ultimate Parks TITAN είναι ένα ειδικής κατασκευής όχημα υποστήριξης πάρκων

Με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων του Grand Canyon ως εθνικού πάρκου στις Η.Π.Α, η Nissan δωρίζει το Ultimate Parks TITAN, ένα ειδικής κατασκευής όχημα υποστήριξης πάρκων που θα εξυπηρετεί το φημισμένο εθνικό πάρκο, ως προϊόν συνεργασίας του TITAN με το Ίδρυμα National Park.

Το Ultimate Parks TITAN θα χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει το Canyon Field School του εθνικού πάρκου, που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τους νέους να βιώσουν το δέος στα ύψη και τα βάθη του Εθνικού Δρυμού του Grand Canyon. Επίσης, μέσω της υποστήριξης του, το Arizona Conservation Corps θα εργαστεί για την επισκευή των υποδομών στο Εθνικό Πάρκο του Grand Canyon, αυτό το καλοκαίρι.

Το Ultimate Parks TITAN είναι το τελευταίο ειδικά τροποποιημένο ΤΙΤΑΝ που δωρίζεται σε εθνικούς, μη κερδοσκοπικούς εταίρους, στο πλαίσιο της εκστρατείας Calling All TITAN. Στις προηγούμενες δωρεές, περιλαμβάνονται το Ultimate Service TITAN για τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και το Ultimate Work TITAN που δημιουργήθηκε για τον οργανισμό Habitat for Humanity.

Το Ultimate Parks TITAN τροφοδοτείται από τον κινητήρα 5.8λίτρων Endurance V8 της Nissan, με ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης 534Nm. Η κίνηση παντός εδάφους, προέρχεται από ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με transfer case, σχεδιασμένo για να εξασφαλίζει τη μέγιστη κατανομή ισχύος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!