Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Ένα online λογιστήριο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση
[Newsbeast]: Ένα online λογιστήριο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση

[Newsbeast]: Ένα online λογιστήριο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση

Υπηρεσίες ψηφιακής λογιστικής από την UPECO

Ζούμε σε μία ψηφιοποιημένη εποχή και αυτό σημαίνει, πως ο εικονικός κόσμος, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, είναι ένα αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι του πραγματικού, δίχως το οποίο, όταν μιλάμε για επιχειρήσεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων οπισθοδρομούμε.

Η ψηφιακή λογιστική ενημέρωση σήμερα

Οι σύγχρονες λογιστικές επιχειρήσεις προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικής ενημέρωσης για τις οικονομικές και φορολογικές καταστάσεις των πελατών τους.

Δηλαδή, οι λογιστές ενημερώνουν τους πελάτες τους για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής τους, καθώς και για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις μέσω ψηφιακών τεχνολογιών, όπως τα cloud λογιστικά λογισμικά.

Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται ταχύτερα και ακριβέστερα για την οικονομική – φορολογική του κατάσταση από τον λογιστή του, μέσω τεχνολογιών ίντερνετ.

Το παραπάνω επιτυγχάνεται όταν κάποιος διαθέτει ηλεκτρονικό λογαριασμό, μπαίνοντας στον οποίο βλέπει όλες τις απαραίτητες για αυτόν πληροφορίες.

Τα κενά του συστήματος

Για να μπορεί κάποιος να δει την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής του μέσω αυτών των FinTechs, θα πρέπει να έχει κάνει ήδη τις οικονομικές καταχωρήσεις στο λογισμικό που χρησιμοποιεί.

Δηλαδή να καταχωρήσει τα έσοδα, τα έξοδα, αγορές περιουσιακών στοιχείων κ.α. .

1ο Πρόβλημα

Αρκετές λογιστικές εταιρείες βάζουν τους ίδιους τους πελάτες να κάνουν καταχωρήσεις στα παραπάνω λογισμικά, με πρόσχημα την μείωση κόστους λογιστικής διαχείρισης. Αυτό είναι πρόβλημα, διότι προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις λογισμικού, λογιστικής και προφανώς την αφιέρωση πολύτιμου χρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!