Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Εκλογές 2019: Ψήφισε, έφυγε και επέστρεψε για να ξαναψηφίσει
[Newsbeast]: Εκλογές 2019: Ψήφισε, έφυγε και επέστρεψε για να ξαναψηφίσει

[Newsbeast]: Εκλογές 2019: Ψήφισε, έφυγε και επέστρεψε για να ξαναψηφίσει

Αναχώρησε για το χωριό του αλλά κάτι είχε… ξεχάσει

Διπλό κόπο έκανε ένας βιαστικός ψηφοφόρος στο Ηράκλειο της Κρήτης , που θέλησε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα από νωρίς.

Σύμφωνα με το cretapost.gr , ο άνδρας προσήλθε στις κάλπες στις 7 το πρωί, αμέσως μόλις άνοιξαν. Ψήφισε για τις ευρωεκλογές και αναχώρησε για το χωριό του, θεωρώντας πως έχει τελειώσει.

Όταν συνειδητοποίησε το λάθος του αναγκάστηκε να επιστρέψει στο εκλογικό κέντρο για να ρίξει την ψήφο του και στις υπόλοιπες κάλπες που έχουν στηθεί.

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019 , δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Ευρωεκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 26η Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έχουν θέσει διλήμματα εθνικών εκλογών στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι ενήλικες πολίτες της ΕΕ καλούνται στις κάλπες για να επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Στις Ευρωεκλογές 2019 , ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του συνδυασμού που θα επιλέξει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!