Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Εκλογές 2019: Με δική της εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η ΕΡΤ
[Newsbeast]: Εκλογές 2019: Με δική της εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η ΕΡΤ

[Newsbeast]: Εκλογές 2019: Με δική της εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η ΕΡΤ

Μόνη της απέναντι στο κοινό exit poll

Κοινό exit poll αναμένεται να μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί μόλις κλείσουν οι κάλπες, με το οποίο θα προβλέπεται το αποτέλεσμα της μάχης των εκλογών 2019 .

Και ενώ ANT1, Alpha, Star, Open και ΣΚΑΪ θα δώσουν στη δημοσιότητα το κοινό αυτό exit poll, στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, η ΕΡΤ αποφάσισε να μπει μόνη της στη μάχη της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος.

Υπενθυμίζουμε, πως μέχρι και λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, επικρατούσε μυστήριο με τη συμμετοχή της ΕΡΤ στο κοινό αυτό exit poll. Στους διαδρόμους του καναλιού της Αγίας Παρασκευής συζητούσαν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα μείνουν εκτός ή όχι της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Τελικά, η ΕΡΤ, αποφάσισε να παλέψει μόνη της και να προβάλει τη δική της εκλογική εκτίμηση σε συνεργασία με την Kapa Research.

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019 , δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Ευρωεκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 26η Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έχουν θέσει διλήμματα εθνικών εκλογών στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!