Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Εύκολοι τρόποι για να διατηρήσεις τις οικιακές σου συσκευές σαν καινούργιες
[Newsbeast]: Εύκολοι τρόποι για να διατηρήσεις τις οικιακές σου συσκευές σαν καινούργιες

[Newsbeast]: Εύκολοι τρόποι για να διατηρήσεις τις οικιακές σου συσκευές σαν καινούργιες

Τρεις απλές συμβουλές

Το πλυντήριο δεν στραγγίζει σωστά; To ψυγείο βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου; H ηλεκτρική σκούπα δεν «τραβάει»; Είναι βέβαιο ότι όλοι έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα κάποια στιγμή. Πανικόβλητοι, τότε, αναζητούμε έναν έμπειρο επισκευαστή, περιμένοντας με αγωνία να μας πει ότι δε θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τη συσκευή μας.

Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια το κόστος επισκευής μπορεί να αγγίζει το κόστος αγοράς μιας νέας σκούπας ή ενός πλυντηρίου, ειδικά για ηλεκτρικές συσκευές παλαιολιθικής εποχής.

Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς τη συσκευή, που τόσο σε βολεύει ή να μπεις σε περιττά έξοδα, θα πρέπει να τη φροντίζεις τακτικά. Με ποιους τρόπους θα διατηρήσεις τις συσκευές σαν καινούργιες; Ρωτήσαμε τους επισκευαστές του Douleutaras.gr και μας είπαν τα εξής:

Να ελέγχεις τακτικά τα λάστιχα

Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι συσκευές που «σφραγίζουν» με λάστιχα είναι ότι αυτά φθείρονται. Προτού βεβαιωθείς ότι το ψυγείο, το πλυντήριο ή ο φούρνος σου χάλασε πρέπει να κοιτάξεις το λάστιχο της πόρτας για να σιγουρευτείς ότι δεν έχει σκισίματα και φθορές. Το κόστος τους είναι τόσο μικρό που αξίζει να τα αντικαθιστάς ανά ορισμένα χρονικά διαστήματα, προτού χαλάσουν εντελώς και ακολουθήσουν ντόμινο τα προβλήματα.

Να αλλάζεις τα φίλτρα

Αν αφιερώσεις λίγη ώρα ώστε να διαβάσεις το βιβλίο του κατασκευαστή για καθεμία από τις συσκευές σου, σίγουρα θα εκπλαγείς από τις προδιαγραφές συντήρησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!