Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 8 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η εφαρμογή που γιγαντώνεται στο περιθώριο της ειδησεογραφίας
[Newsbeast]: Η εφαρμογή που γιγαντώνεται στο περιθώριο της ειδησεογραφίας

[Newsbeast]: Η εφαρμογή που γιγαντώνεται στο περιθώριο της ειδησεογραφίας

Το Slack ετοιμάζεται να κατακτήσει κόσμο και αγορές

Υπάρχει μια εφαρμογή που έρχεται λες από τα μετόπισθεν για να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Και παρά το γεγονός ότι για την ώρα έχει μόλις 8 εκατ. ενεργούς χρήστες τη μέρα, οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως σύντομα θα φτάσει τις μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, αποτιμώντας την αξία της ακόμα και στα 8 δισ. δολάρια!

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο του Slack , μιας cloud πλατφόρμας επαγγελματικών εργαλείων και messaging υπηρεσιών που κυκλοφόρησε το 2013 και καταλαμβάνει πια τον επιχειρηματικό κόσμο πιο γρήγορα απ’ όσο μπορεί να μετρήσει ο συνιδρυτής της Cal Henderson.

Πρόκειται για μια online σουίτα γραφείου, ένας κόμβος συνεργασίας των υπαλλήλων μιας εταιρίας δηλαδή που συνδέει άτομα, τμήματα και εργασίες ώστε να γίνονται όλα γρηγορότερα και αποδοτικότερα. Σαν ένα κοινωνικό εταιρικό δίκτυο, δημιουργώντας γκρουπ ατόμων και φύλλα εργασίας για την καλύτερη online συνεργασία.

Οι εργαζόμενοι επικοινωνούν με διάφορους τρόπους και μοιράζονται ιδέες και λύσεις μέσω προσωπικών μηνυμάτων, καναλιών και notifications. Την ίδια ώρα, το Slack προσφέρει και διάφορες εφαρμογές γραφείου για το διαμοιρασμό αρχείων και την καλύτερη οργάνωση ενός τμήματος.

Ο εταιρικός κόσμος και ο ευρύτερος χώρος της τεχνολογίας ξέρουν πια καλά αυτό το office chatroom app, οι περισσότεροι συνεχίζουμε ωστόσο να το αγνοούμε, αν και το μέλλον θα είναι ενδεχομένως τελείως διαφορετικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!