Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Έδιωξαν τον Θεοχάρη από την πολιτική κίνηση που ο ίδιος ίδρυσε
[Newsbeast]: Έδιωξαν τον Θεοχάρη από την πολιτική κίνηση που ο ίδιος ίδρυσε

[Newsbeast]: Έδιωξαν τον Θεοχάρη από την πολιτική κίνηση που ο ίδιος ίδρυσε

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε ανακοινώσει τη «Δημοκρατική Ευθύνη» τον Ιούλιο

Την πόρτα της εξόδου βλέπει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης από τον πολιτικό σχηματισμό που ο ίδιος ίδρυσε πριν μόνο λίγους μήνες.

Στις 11 Ιουλίου, σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο κ. Θεοχάρης ανακοίνωσε την ίδρυση της πολιτικής κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη». Ωστόσο, σήμερα η πολιτική κίνηση παίρνει οριστικό διαζύγιο με τον ανεξάρτητο βουλευτή. Αφορμή στάθηκε το θέμα περί συνεργασιών με άλλα κόμματα.

«Ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του. Η Δημοκρατική Ευθύνη δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα Θεοχάρη», σημειώνεται σε ανακοίνωση της πολιτικής Κίνησης.

«Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών», καταλήγει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!