Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Δραγασάκης: Εμείς με πεντακάθαρη πολιτική και οι άλλοι με fake news και συκοφαντίες
[Newsbeast]: Δραγασάκης: Εμείς με πεντακάθαρη πολιτική και οι άλλοι με fake news και συκοφαντίες

[Newsbeast]: Δραγασάκης: Εμείς με πεντακάθαρη πολιτική και οι άλλοι με fake news και συκοφαντίες

Επίθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην αξιωματική αντιπολίτευση

«Ό,τι κάνουμε εμείς, είναι προβολή στο πεδίο της πολιτικής και είναι εντός των δημοκρατικών κανόνων. Αυτό που κάνετε εσείς ξεφεύγει από τη δημοκρατία, κινείται στη σφαίρα της παραπολιτικής και της αντιδημοκρατίας».

Αυτό υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, υπεραμυνόμενος των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι τα δικά της αντίμετρα στη πρωτοβουλία αυτή είναι η τυμβωρυχία και τα fake news.

«Από τη μια, είναι η πεντακάθαρη πολιτική και από την άλλη τα ψέματα, οι συκοφαντίες, τα fake news και η αντιδημοκρατία.

Εμείς με τα μέτρα της πολιτικής μας, χρήσιμα στη κοινωνία. Εσείς, με τις τυμβωρυχίες και τα κότερα. Εμείς επιμένουμε στο πεδίο της πολιτικής, εσείς προχωράτε με τα εύσημα των ακροδεξιών εντύπων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Απαντώντας στο επιχείρημα της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση κινήθηκε ψηφοθηρικά και ότι τα μέτρα στήριξης κοινωνικών ομάδων, έχουν προεκλογική σκοπιμότητα, ο κ. Δραγασάκης αντέτεινε ότι θα πρέπει και οι ίδιοι που ασκούν κριτική να απαντήσουν αν τα μέτρα είναι αναγκαία για την κοινωνία.

«Ο χρόνος είναι πράγματι προεκλογικός. Αλλά τα μέτρα είναι αναγκαία και υπηρετούν την οικονομία, την κοινωνία, τη χώρα και έπρεπε να ληφθούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!