Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Ο Δρ. Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019»
[Newsbeast]: Ο Δρ. Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019»

[Newsbeast]: Ο Δρ. Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019»

Πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019», από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019», από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων, απονέμοντας το Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year, τις Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People.

Στη φετινή εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas, Δρ Σπύρος Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019». Η βράβευση είναι αποτέλεσμα του σπουδαίου έργου που έχει επιδείξει, κατορθώνοντας, μαζί με τους συνεργάτες του, να εφαρμόσει επιτυχώς αλλαγές και διαδικασίες ποιότητας που προωθούν συστηματικά την ανάπτυξη της κουλτούρας και της πρακτικής της Ποιότητας ως βασική ανταγωνιστική προϋπόθεση για την αποτελεσματική παρουσία της εταιρίας στην απαιτητική αγορά.

Από αριστερά προς δεξιά: κος Νικόλαος Βιτζατζάκης (Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης), Δρ. Σπύρος Παπαγιαννάκης (Γενικός Διευθυντής MAPEI Hellas), κος Γιώργος Σκριμιζέας (Πρόεδρος ΕΕΔΕ)

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, κος Νικόλαος Βιτατζάκης, στην ομιλία του ανέφερε απονέμοντας το βραβείο: «.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!