Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Δίπλωμα οδήγησης: Υπουργείο Μεταφορών κατά Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών
[Newsbeast]: Δίπλωμα οδήγησης: Υπουργείο Μεταφορών κατά Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών

[Newsbeast]: Δίπλωμα οδήγησης: Υπουργείο Μεταφορών κατά Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών

«Καλούμε όλους τους “υγιείς” εκπαιδευτές που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους να προσέλθουν»

Παρακώλυση του έργου των εκπαιδευτών οδήγησης να προχωρήσουν σε προγραμματισμό εξετάσεων καταλογίζει το υπουργείο Μεταφορών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, το υπουργείο κατηγορεί την Ομοσπονδία πως «παρεμβαίνει με ανύπαρκτα επιχειρήματα» περί εργατικής νομοθεσίας, κάτι που «είναι άλλη μία προσπάθεια παρακώλυσης των εξετάσεων για μικροπολιτικούς, και όχι μόνο, λόγους». Μάλιστα, το υπουργείο την καλεί «να απολογηθεί τόσο στους εκπαιδευτές γιατί τους οδηγεί στην ανεργία, όσο και στους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται».

Παράλληλα, τονίζεται πως το νέο σύστημα είναι σε ισχύ και εφαρμόζεται παρά τις αντίθετες ρητορείες των υπερασπιστών του «χτες» και του συστήματος αδιαφάνειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών αναφέρει: «Την ώρα που σταδιακά ξεκινούν οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης με βάση το πρώτο μεταβατικό στάδιο του νέου Νόμου 4599/2019, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι κάνει τα πάντα όλο αυτό το διάστημα για να εμποδίσει τους εκπαιδευτές να προχωρήσουν σε προγραμματισμό εξετάσεων και παρεμβαίνει με ανύπαρκτα επιχειρήματα “περί εργατικής νομοθεσίας”. Είναι άλλη μία προσπάθεια παρακώλυσης των εξετάσεων για μικροπολιτικούς, και όχι μόνο, λόγους.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΟ που όλοι πια γνωρίζουν ως γνωστό στέλεχος συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και η ηγεσία της ομοσπονδίας πρέπει να απολογηθούν στους εκπαιδευτές για την παρακώλυση του έργου τους και στους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!