Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Δυο μυστικά και ένας μύθος που συνοδεύουν την αγορά αυτοκινήτου
[Newsbeast]: Δυο μυστικά και ένας μύθος που συνοδεύουν την αγορά αυτοκινήτου

[Newsbeast]: Δυο μυστικά και ένας μύθος που συνοδεύουν την αγορά αυτοκινήτου

Ένας γνώστης ξεδιαλύνει το τοπίο

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «Reader’s Digest» ρώτησε έναν υπάλληλο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων για όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα που ξέρουν εκείνοι και κανένας άλλος.

Διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία του, ο υπάλληλος είπε πολλά και διάφορα, από τα οποία ξεχωρίσαμε δύο tips και έναν μύθο .

«Ο καλύτερος καιρός να αγοράσεις είναι το τέλος του μήνα»: Αν μάλιστα θέλεις από την αντιπροσωπεία να κρατήσει και το δικό σου αμάξι, τότε οφείλεις να διαπραγματευτείς τις δύο συναλλαγές ξεχωριστά.

Και βέβαια, μας λέει, αν μιλάμε για μεταχειρισμένο σε μάντρα, διαπραγματεύεσαι πάντα στην εμπορική τιμή του αυτοκινήτου (το οποίο βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση στο ίντερνετ) και όχι στην τιμή που το πουλάνε εκείνοι. Αν μάλιστα θέλεις να βρεις την πραγματική ευκαιρία, ο καλύτερος καιρός είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, όταν ο εμπορικός χρόνος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και τα λουριά σφίγγουν.

«Θα σου υποσχεθώ τα πάντα για να σε κάνω να υπογράψεις»: Το τυράκι εδώ; «Αν όμως δεν με βάλεις να το γράψω, την επομένη δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά».

Όσο για τον γνωστό μύθο που λέει πως πετυχαίνεις καλύτερη τιμή αν πας στην αντιπροσωπεία κοντά στην ώρα που κλείνει, ο γνώστης λέει: «Νομίζεις πως θα αγχωθώ για να μην αργήσω να γυρίσω στο σπίτι; Νομίζεις!»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!