Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Δημοτικές εκλογές 2019: Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση για τον δήμο Κοζάνης
[Newsbeast]: Δημοτικές εκλογές 2019: Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση για τον δήμο Κοζάνης

[Newsbeast]: Δημοτικές εκλογές 2019: Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση για τον δήμο Κοζάνης

Ποιοι υποψήφιοι θα δώσουν τη μάχη του δεύτερου γύρου

Ο Λάζαρος Μαλούτας και ο Λευτέρης Ιωαννίδης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, για τον δήμο Κοζάνης, μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο σύνολο των 146 εκλογικών τμημάτων. Ο υποψήφιος Κυριάκος Μιχαηλίδης που ήταν τρίτος με διαφορά 13 ψηφοδελτίων από τον δεύτερο Λευτέρη Ιωαννίδη, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πριν από λίγο αναρτήθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου , που αναφέρει ότι ο συνδυασμός του Λευτέρη Ιωαννίδη «Κοζάνη τόπος να ζεις» λαμβάνει 9024 ψήφους και ο συνδυασμός του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για τον δήμο Κοζάνης» 9012 ψήφους. Η διαφορά, είναι μία ψήφος λιγότερη από το αρχικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , στο 100% της ενσωμάτωσης, ο Λάζαρος Μαλούτας λαμβάνει 27,91% και 11 έδρες, ο Λευτέρης Ιωαννίδης 22,26% και 9 έδρες, ο Κυριάκος Μιχαηλίδης 22,15% και 9 έδρες , ο Ευάγγελος Σημανδράκος 16,25% και 7 έδρες, ο Φώτης Κεχαγιάς 5,05 % και 2 έδρες, ο Νώντας Στολτίδης 3,76% και 2 έδρες και ο Κώστας Κύργιας 2,5% και 1 έδρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!