Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: «Δημήτρης Στεφάνου» ονομάστηκε η κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου στο Μαξίμου
[Newsbeast]: «Δημήτρης Στεφάνου» ονομάστηκε η κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου στο Μαξίμου

[Newsbeast]: «Δημήτρης Στεφάνου» ονομάστηκε η κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου στο Μαξίμου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανήκε στους κρατικούς λειτουργούς που τον χαρακτήριζε απόλυτα η αίσθηση καθήκοντος

Το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, νομικού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Στεφάνου , που πέθανε πρόωρα το 2014, θα πάρει η κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, στην τελετή ονοματοδοσίας που διεξήχθη στις 12:30 και στην οποία παρέστησαν η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του, μίλησαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος τον είχε διαδεχθεί στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2014.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, όταν το 2013 ανέλαβε για πρώτη φορά την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θεώρησε αυτονόητο να ζητήσει από τον Δημήτρη Στεφάνου να παραμείνει στη θέση του γενικού γραμματέα. «Στους 13 μήνες που συνεργαστήκαμε δεν γνώρισα μόνον έναν σπουδαίο άνθρωπο, αλλά έκανα και έναν καλό φίλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι ο Δημήτρης Στεφάνου ανήκε στους «κρατικούς λειτουργούς που τον χαρακτήριζε απόλυτα η αίσθηση του καθήκοντος».

Για τη συνέπεια και την επιμονή στους στόχους του Δημήτρη Στεφάνου, μίλησε και ο υφυπουργός Εσωτερικών, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στη μεθοδικότητα και τη γνήσια προοδευτική αντίληψη που τον χαρακτήριζε. «Ήταν ορθολογιστής και προοδευτικός με την πραγματική έννοια του όρου», τόνισε, όπως αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του Μεγάρου Μαξίμου και σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!