Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Δίκη Κώστα Πάσσαρη: «Είμαστε στα όρια της παραγραφής…»
[Newsbeast]: Δίκη Κώστα Πάσσαρη: «Είμαστε στα όρια της παραγραφής…»

[Newsbeast]: Δίκη Κώστα Πάσσαρη: «Είμαστε στα όρια της παραγραφής…»

Ο διαβόητος κακοποιός εξακολουθεί να κρατείται σε φυλακές της Ρουμανίας

Δεκαοκτώ χρόνια μετά τις δολοφονίες δυο αστυνομικών και τον τραυματισμό ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, ανοίγει η αυλαία της δίκης με κατηγορούμενο τον Κώστα Πάσσαρη , ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται σε φυλακές της Ρουμανίας.

Αν και το εδώλιο του κατηγορούμενου παραμένει κενό, καθώς οι Ρουμάνοι αρνήθηκαν την έκδοση του κατηγορούμενου διότι οι ελληνικές αρχές δεν προσδιόρισαν το χρόνο που θα διαρκέσει η δίκη, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για νέα αναβολή της υπόθεσης, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως η οποία υπογράμμισε πως «ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής».

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση τόσο του συνηγόρου υπεράσπισης όσο και πολιτικής αγωγής οι οποίοι ζήτησαν την σύντομη διακοπή της δίκης προκειμένου να εκδοθεί ο διαβόητος κακοποιός στη χώρα μας ώστε να δικαστεί για σειρά κακουργηματικών πράξεων μεταξύ αυτών και για τις δολοφονίες.

Η έκδοση του Κώστα Πάσσαρη έχει μπλέξει εδώ και χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φέρεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να συναινεί με την έκδοση του αυτό δεν έχει γίνει με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει αναβληθεί τρεις φορές. Οι συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι βρέθηκαν και σήμερα στο δικαστήριο δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής, διαμαρτύρονται καθώς όλα αυτά τα χρόνια αναμένουν την τιμωρία των υπευθύνων για το χαμό των δικών τους ανθρώπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!