Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»
[Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

[Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Τι είπε ο πυρηνάρχης της Νίκαιας και ποιος ο ρόλος του Ιωάννη Λαγού

Άγνοια για τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα δήλωσε ο πυρηνάρχης της Τοπικής Νίκαιας της Χρυσής Αυγής στον οποίο αποδίδεται το μήνυμα – κάλεσμα που εστάλη το μοιραίο βράδυ.

«Δεν γνωρίζω ποιος έδωσε την εντολή αυτό ήταν το σαράκι που με έτρωγε στη φυλακή δυο χρόνια . Με το χέρι στην καρδιά ακόμη και σήμερα δεν ξέρω πώς έγινε…. Με έχουν χλευάσει, με πέταξαν σαν σκουπίδι στη φυλακή. Εγώ εκείνες τις ημέρες ήμουν ράκος» ισχυρίστηκε ο 38χρονος απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε συμπτώσεις οι οποίες όπως είπε τον έφεραν στο εδώλιο και απέδωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση σε δυο παράλληλα γεγονότα που εξελίχθηκαν το βράδυ της δολοφονίας του άτυχου μουσικού.

Το ένα είναι η δολοφονία, όπως είπε, και το δεύτερο η οργάνωση της ομιλίας του γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου η οποία είχε προγραμματιστεί για δυο ημέρες αργότερα.

«Εδώ έχουμε δυο πράγματα. Ένα μήνυμα που έχω στείλει εγώ για τα τρικάκια (σ.σ. για την ομιλία Μιχαλολιάκου ) κι ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο συγκατηγορούμενος μου στο Κοράλι. Έχουν πάρει ένα μήνυμα και το έχουν κάνει σημαία. Με έχουν χλευάσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!