Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν πήγα πουθενά ως ροπαλοφόρος, κουκουλοφόρος ή Σούπερμαν»
[Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν πήγα πουθενά ως ροπαλοφόρος, κουκουλοφόρος ή Σούπερμαν»

[Newsbeast]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν πήγα πουθενά ως ροπαλοφόρος, κουκουλοφόρος ή Σούπερμαν»

Τι είπε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τάγμα εφόδου που επιτέθηκε σε μέλη του ΠΑΜΕ το 2013

«Δεν πήγα πουθενά ως ροπαλοφόρος, ως κουκουλοφόρος ή ως Σούπερμαν». Τα λόγια αυτά ανήκουν σε έναν από τους κατηγορούμενους ως μέλος του τάγματος εφόδου που επιτέθηκε στο ΠΑΜΕ , στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, το 2013.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε πως την ημέρα της επίθεσης βρέθηκε τυχαία στο σημείο και προσπάθησε να χωρίσει τους συναδέλφους του ενώ απέδωσε τη «συμπλοκή» σε συμφέροντα γύρω από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος καθώς επρόκειτο να συσταθεί ένα σωματείο εργαζομένων.

«Πήγα μόνος μου να δω τί γίνεται και βλέπω από τις δυο μεριές συναδέλφους μου να τσακώνονται. Τους είπα «τι κάνετε; Συνάδελφοι είμαστε!». Πρέπει να ήταν περίπου 15 άτομα από τη Χρυσή Αυγή και 30 από την άλλη πλευρά. Χαμός γινόταν. Μπήκα να τους χωρίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ συνεχίζοντας την περιγραφή του είπε: «Τελικά έφαγα ξύλο, κάποιον βάρεσα σίγουρα, και μετά έφυγα. Υπήρχαν κάποιοι με κουκούλες και κράνη και από τις δυο πλευρές, άλλοι κρατούσαν σημαίες, ελληνικές και του ΠΑΜΕ…».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του επέμεινε πως δεν είχε σχέση με την Χρυσή Αυγή προσθέτοντας πως ψήφισε στις εκλογές του 2012 καθώς του τράβηξαν την προσοχή με τις δηλώσεις τους βουλευτές σε εκδήλωση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη το 2012.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!