Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Δίδυμος: Οδηγεί και ελίσσεται
[Newsbeast]: Δίδυμος: Οδηγεί και ελίσσεται

[Newsbeast]: Δίδυμος: Οδηγεί και ελίσσεται

Μάθε πόσο «μετράς» στην οδήγηση με το ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVE

Αν τυχόν του πεις να μείνει σε μια λωρίδα, το πιο πιθανό είναι να κάνει να σου μιλήσει μέρες.

Ο Δίδυμος οδηγός είναι ανυπόμονος και λατρεύει την ταχύτητα, τα ταξίδια και το αυτοκίνητό του. Βιάζεται να φτάσει στον προορισμό του με αποτέλεσμα μερικές φορές να «κολλάει» στον μπροστινό του μήπως και τον αγχώσει να πάει πιο γρήγορα.

Πιστεύει ότι οι ευθείες έχουν φτιαχτεί για να σανιδώνει το γκάζι ενώ ελίσσεται σαν φίδι προσπαθώντας να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς.

Την ώρα που βρίσκεται στο τιμόνι έχει την τάση να ασχολείται και με άλλα πράγματα παράλληλα, όπως να μιλάει χωρίς τελειωμό στο συνοδηγό ή και στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να αποσπάται εύκολα η προσοχή του. Κάποιες φορές υπερεκτιμά τις ικανότητές του και λειτουργεί αρκετά ριψοκίνδυνα.

Ο Δίδυμος αγαπάει την οδήγηση και δεν βαριέται να κάνει πολλά χιλιόμετρα αρκεί να φύγει κάπου μακριά, αναζητώντας την περιπέτεια.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!