Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Διαθέσιμη η λειτουργία Dual-View για την κάμερα των Huawei P30 και P30 Pro
[Newsbeast]: Διαθέσιμη η λειτουργία Dual-View για την κάμερα των Huawei P30 και P30 Pro

[Newsbeast]: Διαθέσιμη η λειτουργία Dual-View για την κάμερα των Huawei P30 και P30 Pro

Ο χρήστης απελευθερώνει τη δημιουργικότητά του στη βιντεοσκόπηση με Split-Screen videos

Με το πρόσφατο λανσάρισμα του EMUI 9.1 και τη διανομή της έκδοσης B153 να ολοκληρώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Huawei δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε όσους διαθέτουν Huawei P30 και Huawei P30 Pro, σε μια νέα, πρωτοποριακή και συναρπαστική λειτουργία της κάμερας: Το Dual-View.

Με το Dual-View μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα διπλή λήψη βίντεο, χρησιμοποιώντας δύο κάμερες, την κύρια και αυτή με τον zoom φακό. Η οθόνη χωρίζεται στη μέση και σας δείχνει δύο διαφορετικές όψεις της ίδιας σκηνής. Πρωτοπορώντας σε αυτή την τεχνολογία η Huaweiπροσφέρει νέες εμπειρίες και επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν και να εξελίξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες στην βιντεοσκόπηση.

Η λειτουργία Dual-view, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα Huawei P30 και Huawei P30 Pro, θα μπορεί να παράγει εξαιρετικά videos από μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες δυνατότητες όπως ο επεξεργαστής video με AI.

Με την εισαγωγή της ταυτόχρονης διπλής λήψης βίντεο, τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro , παρουσιάζουν πρώτα σε ολόκληρη την βιομηχανία smartphones το καινοτόμο αυτό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να αποτυπώσετε ολόκληρη τη δράση με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο.

Η Huawei φέρνει την επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση στα χέρια σας μέσα από τις πολυβραβευμένες κάμερες της σειράς HUAWEI P30.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!