Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Διανομή αλληλογραφίας με φορτηγά… drone στις ΗΠΑ
[Newsbeast]: Διανομή αλληλογραφίας με φορτηγά… drone στις ΗΠΑ

[Newsbeast]: Διανομή αλληλογραφίας με φορτηγά… drone στις ΗΠΑ

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ θα τα δοκιμάσει για δυο εβδομάδες

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USPS) ξεκίνησε δοκιμαστικά για δύο εβδομάδες τη μεταφορά της αλληλογραφίας σε δύο νοτιοδυτικές Πολιτείες χρησιμοποιώντας φορτηγά χωρίς οδηγό, ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια εμπορευματοποίησης της τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων για ρυμουλκούμενο φορτίο.

Η νεοφυής εταιρία TuSimple με έδρα το Σαν Ντιέγκο δήλωσε πως φορτηγά της χωρίς οδηγό θα αρχίσουν να μεταφέρουν αλληλογραφία ανάμεσα στα γραφεία της USPS στο Φοίνιξ και στο Ντάλας ώστε να δει πώς η αναδυόμενη τεχνολογία θα μπορούσε να βελτιώσει τους χρόνους και τα κόστη παράδοσης. Ένας οδηγός ασφαλείας θα κάθεται στο τιμόνι για να επέμβει σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη και ένας μηχανικός θα κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Αν το εγχείρημα αποδειχθεί επιτυχές, θα είναι ένα επίτευγμα για τη βιομηχανία της αυτόνομης οδήγησης και μια πιθανή λύση για την έλλειψη οδηγών και τους κανονιστικούς περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς φορτίων σε όλη τη χώρα.

Το πιλοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε κυκλικά ταξίδια, το καθένα από τα οποία υπερβαίνει τα 2.100 μίλια (3.380 χλμ.) ή περίπου 45 ώρες οδήγησης. Δεν είναι σαφές αν η διανομή της αλληλογραφίας με οχήματα χωρίς οδηγό θα συνεχιστεί μετά το πέρας του διάρκειας δύο εβδομάδων πιλοτικού προγράμματος.

«Η εργασία με την Tu Simple είναι η πρώτη πρωτοβουλία μας στην αυτόνομη μεταφορά μεγάλων αποστάσεων», δήλωσε η εκπρόσωπος της USPS Κιμ Φρουμ. «Πραγματοποιούμε έρευνα και δοκιμή στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να λειτουργήσουμε στο μέλλον μια κλάση φορτηγών που θα ενσωματώνουν τη νέα τεχνολογία».

Η TuSimple και η USPS αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το κόστος του προγράμματος, όμως η Φρουμ είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν χρήματα των φορολογουμένων και πως η εταιρία χρησιμοποιεί έσοδα από πωλήσεις γραμματοσήμων και άλλων προϊόντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!