Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Διαμαρτυρία αστυνομικών για τις μετακινήσεις λόγω μεταναστευτικού
[Newsbeast]: Διαμαρτυρία αστυνομικών για τις μετακινήσεις λόγω μεταναστευτικού

[Newsbeast]: Διαμαρτυρία αστυνομικών για τις μετακινήσεις λόγω μεταναστευτικού

«Μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα» γράφει το πανό

Την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με προσωπικό αλλά και εξοπλισμό καθώς επίσης και τη μείωση των δυνάμεων που απασχολούνται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίο ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Για τον λόγο αυτό το πρωί της τα μέλη της ΕΑΥΘ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτήριο της ΔΕΑΒ, με κεντρικό σύνθημα «Μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα».

Οι ίδιοι ζητούν οι διμοιρίες της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) να μην πηγαίνουν τόσο συχνά σε νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου λόγω του μεταναστευτικού και παράλληλα ζητούν την ενίσχυση της Διεύθυνσης τόσο με προσωπικό όσο και εξοπλισμό.

«Πραγματικά οι διμοιρίες της ΔΕΑΒ έχουν μετατραπεί σε μετανάστες στην ίδια τους τη χώρα λόγω του μεταναστευτικού. Αυτή τη στιγμή μεγάλος αριθμός διμοιριών βρίσκεται εγκατεστημένος μόνιμα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι 28 μέρες να βρίσκονται εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης και άλλες 15 έως 20 εκτός αυτής», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια να μην επαρκούν οι δυνάμεις για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Η 17η Νοεμβρίου είναι η πιο τρανή απόδειξη γιατί ενώ οι διμοιρίες ήταν στα νησιά εμείς φέραμε διμοιρίες από άλλους νομούς για να μπορέσουν να βγουν τα αυξημένα μέτρα εκείνη τη μέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!