Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: «Δεν είδα, δεν άκουσα» από την Γαλλίδα υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων για τον επαναπατρισμό τζιχαντιστών
[Newsbeast]: «Δεν είδα, δεν άκουσα» από την Γαλλίδα υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων για τον επαναπατρισμό τζιχαντιστών

[Newsbeast]: «Δεν είδα, δεν άκουσα» από την Γαλλίδα υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων για τον επαναπατρισμό τζιχαντιστών

Η Φλοράνς Παρλί δήλωσε πως δεν έχει λάβει γνώση για τις απελάσεις από την Τουρκία Γάλλων υπηκόων οι οποίοι πολέμησαν με το Ισλαμικό Κράτος

Η υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει λάβει γνώση για συγκεκριμένες απελάσεις από την Τουρκία Γάλλων υπηκόων οι οποίοι πολέμησαν με το Ισλαμικό Κράτος , τονίζοντας ότι η διαδικασία επαναπατρισμού των τρομοκρατών θα πρέπει να γίνει με βάσει το πρωτόκολλο που είχαν υπογράψει οι δύο χώρες.

«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω για συγκεκριμένες επιστροφές τρομοκρατών από την Τουρκία», είπε η Παρλί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

«Έχουμε ένα πρωτόκολλο με την Τουρκία, που επιτρέπει τον επαναπατρισμό των τρομοκρατών όταν προκύπτουν τέτοιες καταστάσεις», είπε.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα προτιμούσε οι μαχητές του ΙΚ που κρατούνται στη Συρία και το Ιράκ να δικαστούν σε αυτές τις χώρες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!