Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Creative SXFI THEATER: Χωρίς καλώδια, χωρίς καθυστερήσεις
[Newsbeast]: Creative SXFI THEATER:  Χωρίς καλώδια, χωρίς καθυστερήσεις

[Newsbeast]: Creative SXFI THEATER: Χωρίς καλώδια, χωρίς καθυστερήσεις

Ασύρματο Ακουστικό Super X-Fi για Απόλυτα Κινηματογραφικό Ήχο

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative SXFI THEATER, της τελευταίας πρωτοποριακής λύσης στα ασύρματα ακουστικά. Τα SXFI THEATER τα οποία διαθέτουν τον ακουστικό ρεαλισμό της βραβευμένης -15 best-of awards στη CES 2019- τεχνολογίας της Creative Super X-Fi headphone holography, μεταφορά ασύρματου ήχου με χαμηλή καθυστέρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για αξεπέραστη απόλαυση κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας.

SXFI THEATER το νέο ακουστικό της Creative με την τεχνολογία Super X-FiΑσύρματα ακουστικά Super X-Fi χωρίς καμία καθυστέρηση

Τα Bluetooth ακουστικά προσφέρουν μεν ασύρματη συνδεσιμότητα, αλλά τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης είναι ένα σύνηθες πρόβλημα για τους χρήστες τους. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του SXFI THEATER που διαθέτει δική του ασύρματη μετάδοση ήχου 2,4 GHz με πέντε φορές λιγότερη καθυστέρηση από μια τυπική μετάδοση Bluetooth, η οποία μεταφράζεται για τους χρήστες σε πραγματικά απρόσκοπτο συγχρονισμό ήχου και βίντεο.

Η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω του SXFI TX, ενός ασύρματου dongle πομπού USB που συνοδεύει τα ακουστικά. Η ισχύουσα απόσταση των 10 μέτρων μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας παρεχόμενης USB επέκτασης με ένα καλώδιο μήκους 1,2 μ.

Στην καρδιά του SXFI THEATER οι 50mm drivers Νεοδυμίου, είναι συντονισμένοι να παράγουν ισχυρό αλλά και με ακρίβεια ήχο και μπορούν να προσφέρουν κινηματογραφικά μπάσα, που είναι απολύτως απαραίτητα στους λάτρεις των ταινιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!