Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Χρήστος Ταραντίλης: Προτεραιότητα η διαφάνεια και η λογοδοσία της κυβερνητικής δράσης
[Newsbeast]: Χρήστος Ταραντίλης: Προτεραιότητα η διαφάνεια και η λογοδοσία της κυβερνητικής δράσης

[Newsbeast]: Χρήστος Ταραντίλης: Προτεραιότητα η διαφάνεια και η λογοδοσία της κυβερνητικής δράσης

Τι είπε στην ομιλία του ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ

Το όραμα της νέας κυβέρνησης για την θέση της Ελλάδας ως χώρα με κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή ήπειρο κι όχι ως μια χώρα της περιφέρειας, περιέγραψε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Χρήστος Ταραντίλης ο οποίος πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια αμέσως μετά τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Ταραντίλης τόνισε ότι στην Ελλάδα που οραματίζεται η κυβέρνηση της ΝΔ, οι πολίτες δεν θα αντιμετωπίζονται ως ταξικές ομάδες, το παρελθόν δεν θα σηματοδοτείται από την ανάμνηση διχασμού και μισαλλοδοξίας, το παρόν δεν θα βιώνεται ως μαρασμός, νωχελικότητα, καρτερία και χαμένες ευκαιρίες και το μέλλον δεν θα προβάλλει ως μείγμα ανασφάλειας και συγκρατημένης ελπίδας.

«Θέλουμε και πρέπει να τραβήξουμε εμπρός, θέλουμε, όπως τόσο ποιητικά έγραψε ο Ελύτης, να τραβήξουμε εμπρός με άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά» είπε ο κ. Ταραντίλης τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα δράσει με υπευθυνότητα όχι μόνο προς το συμφέρον της παρούσας, αλλά και της μέλλουσας γενεάς. «Μόνο με αυτή τη νοοτροπία η πολιτική αποκτά τον αναγκαίο χώρο ιστορικής προοπτικής που γεννά και την έννοια της ιστορικής ευθύνης. Δεν θέλουμε το χρόνο για ανάλωση, αλλά για δημιουργία. Τώρα είναι η ώρα να τεντώσουμε το τόξο της μοίρας της πατρίδας μας. Τώρα είναι η ώρα να εμπιστευτούμε αυτή την Κυβέρνηση και αυτόν τον Πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!