Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Χάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων τη δύναμή της;
[Newsbeast]: Χάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων τη δύναμή της;

[Newsbeast]: Χάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων τη δύναμή της;

Τα σημάδια που δείχνουν ότι η ελίτ ενδέχεται να τα βρει σκούρα στις σκιώδεις μεθοδεύσεις της

Την ώρα που η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία συνεχίζει να πλουτίζει σε βάρος των λαών της οικουμένης και να γενικεύει τις μηχανορραφίες της για την περιβόητη οικουμενική κυβέρνηση των λίγων και εκλεκτών, υπάρχουν σημάδια που για κάποιους υποδεικνύουν ότι η μοίρα του εγχειρήματος δεν είναι εξασφαλισμένη.

Δεν είναι μόνο η καταστροφική ήττα που προδιαγράφεται για το νεοταξικό σύστημα στη Συρία, είναι ότι κυρίως η καθολική δύναμή του πάνω στην ανθρωπότητα ενδέχεται να εξασθενεί μέρα με τη μέρα, αναγκάζοντας τους παρασκηνιακούς παίκτες να καταφύγουν σε νέα τεχνάσματα και μυθεύματα.

Πολλοί αναλυτές αλλά και δεξαμενές σκέψης θεωρούν την 11η Σεπτεμβρίου ως το σημείο-κλειδί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το βολικό εφαλτήριο για την εξόφθαλμη πια παρεμβατική δράση της στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης χωρίς προσχήματα και άλλοθι.

Το δεύτερο, και ακόμα σημαντικότερο ίσως, σημείο καμπής ήταν η φτιαχτή οικονομική κρίση των κερδοσκόπων το 2008, όταν η νεοταξική παντοδυναμία κατάφερε να σφίξει ακόμα περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του πλανήτη. Πλέον όμως κάτι ενδιαφέρον αρχίζει να αναδύεται και το κίνημα αντίστασης φαίνεται να κερδίζει το momentum, όσο οι λαοί και οι μεμονωμένοι πολίτες ξυπνούν από τον λήθαργο και αρχίζουν να παίρνουν μυρωδιά τις παρασκηνιακές διεργασίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!