Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης για τα «52α Δημήτρια»
[Newsbeast]: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης για τα «52α Δημήτρια»

[Newsbeast]: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης για τα «52α Δημήτρια»

Καλαφάτης: Ο δήμος είχε καταντήσει ατζέντης μεγάλων ονομάτων

Στην έγκριση του καλλιτεχνικού προγράμματος των «52ων Δημητρίων» προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 22 Οκτωβρίου, με ενδεικτικό προϋπολογισμό περίπου 256.000 ευρώ.

Το θέμα, που είχε καταψηφιστεί στην τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου, εγκρίθηκε χθες κατά πλειοψηφία με την παράταξη των «Εντάξει» και τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, να ψηφίζουν λευκό.

Για «στείρα αντιπολίτευση» κατηγόρησε τον Σταύρο Καλαφάτη ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. «Το αποδείξατε περίτρανα στην προηγούμενη συνεδρίαση που δεν πέρασαν τα Δημήτρια. Εάν πραγματικά τα αγαπούσατε, είχατε μια μοναδική ευκαιρία να μας ξευτελίσετε. Να τα ψηφίσετε και να λέτε πως φέτος πέρασαν με τη δική σας ψήφο».

Ο κ.Καλαφάτης υπογράμμισε ότι η εισήγηση των Δημητρίων «δεν πέρασε επειδή οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αδιαφόρησαν και δεν βρίσκονταν στην αίθουσα να την ψηφίσουν».

Επιπλέον, τόνισε πως «αυτοί που είναι αντίθετοι στο θεσμό, είναι οι ίδιοι οι σύμβουλοι και οι υπεύθυνοι της διοικούσας παράταξης», αναφέροντας προς τον Γιάννη Μπουτάρη πως «έχετε μνήμη αλα καρτ. Ξεχάσατε και τι λέγατε και τι κάνατε όταν διοικούσαν άλλοι και ήσασταν αντιπολίτευση. Είστε εσείς αυτοί που απαρνηθήκατε την ονομασία Δημήτρια».

Απαντώντας ο δήμαρχος στον Σταύρο Καλαφάτη για το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια είπε: «Ντρέπεστε να πείτε το όνομα του Παπαγεωργόπουλου; Ο δήμος είχε καταντήσει ατζέντης μεγάλων ονομάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!