Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Με χαμόγελα από τη δασκάλα και τους δύο μαθητές το πρώτο κουδούνι στη Γαύδο
[Newsbeast]: Με χαμόγελα από τη δασκάλα και τους δύο μαθητές το πρώτο κουδούνι στη Γαύδο

[Newsbeast]: Με χαμόγελα από τη δασκάλα και τους δύο μαθητές το πρώτο κουδούνι στη Γαύδο

Ομαλά ξεκίνησε η χρονιά στο ακριτικό νησί

Παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και με νέο εξοπλισμό ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο της Γαύδου . Πανευτυχείς η δασκάλα και οι δύο μαθητές

Χωρίς τα «παρατράγουδα» που είχαν παρουσιασθεί πέρυσι , ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο της ακριτικής Γαύδου .

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η Χανιώτισσα δασκάλα Μαρία Δανά, μαζί με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλη Μηλιαράκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και τέως Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Γιάννη Παρασύρη και τον εκπαιδευτικό πληροφορικής Κώστα Βερονίκη, πήγαν το πρωί με το πλοίο στην Γαύδο.

Στις 2μμ τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία της Δημάρχου Λίλιαν Στεφανάκη, δημοτικών συμβούλων, κατοίκων και φυσικά των δύο μικρών μαθητών.

Η Κέλλυ και ο Νίκος που είναι αδέλφια γνωρίστηκαν με την δασκάλα τους με την οποία θα περάσουν όλους τους επόμενους μήνες, ενώ πήραν και από μια σχολική τσάντα γεμάτη με όλα τα αναγκαία σχολικά είδη, που προσέφερε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας κ. Μηλιαράκης και φέτος θα εφαρμοστεί στο σχολείο της Γαύδου, το πρόγραμμα που έγινε πέρυσι μετά από δική του πρωτοβουλία αντιμετωπίζοντας ως πρόκληση το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την δασκάλα που είχε φύγει.

Ο λόγος για την διενέργεια μαθημάτων αγγλικής γλώσσας και πληροφορικής στους δύο μαθητές μέσω διαδικτύου από την έδρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!