Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αυγενάκης: Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο
[Newsbeast]: Αυγενάκης: Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο

[Newsbeast]: Αυγενάκης: Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολή θέση»

«Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο, με ποιοτικότερη δημοκρατία, λειτουργία των θεσμών και ένα κράτος που θα λειτουργεί προς όφελος του πολίτη», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λ. Αυγενάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Δυτικά FM 92.8 και τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολή θέση. Τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του καταγράφει πτωτική πορεία, ενώ την καταλληλότητα για πρωθυπουργός συγκεντρώνει σταθερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης 3 χρόνια τώρα», σημείωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα. Πανικοβάλλεται όταν βγαίνουν στην επιφάνεια στοιχεία και εικόνες που δεν θέλει με τίποτα να συζητηθούν. Ακατανόμαστες συμπεριφορές φασιστικού χαρακτήρα από τον κ. Πολάκη, τις οποίες ο Πρωθυπουργός καλύπτει θρασύτατα.

Πλουσιοπάροχες διακοπές σε κότερο όχι μιας οποιασδήποτε συνεργάτιδας, αλλά της κας Παναγοπούλου που έχει πολλαπλώς προωθηθεί. Εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε και πριν από ένα μήνα πρέσβης εκ προσωπικοτήτων. Και όπως φαίνεται έχει προταθεί κιόλας από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ)».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «ο κ. Τσίπρας είναι σε αποδρομή, και προσπαθεί με όλα αυτά τα μέτρα, που αποτελούν γονατογραφήματα, να αλλάξει την ατζέντα και 17 ημέρες πριν τις εκλογές να εξαγοράσει ψήφους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!