Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αυγενάκης: Ισχυρή εντολή σε ΝΔ και Μητσοτάκη για να αποφύγουμε τις περιπέτειες
[Newsbeast]: Αυγενάκης: Ισχυρή εντολή σε ΝΔ και Μητσοτάκη για να αποφύγουμε τις περιπέτειες

[Newsbeast]: Αυγενάκης: Ισχυρή εντολή σε ΝΔ και Μητσοτάκη για να αποφύγουμε τις περιπέτειες

Δεν ζητάμε από όλους να γίνουν νεοδημοκράτες αλλά είναι να κρίνουν, να αξιολογήσουν, τονίζει

Μήνυμα συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έστειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης , ζητώντας να δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή στις εθνικές εκλογές «για να αποφύγουμε τις περιπέτειες».

«Την ημέρα της κάλπης ο πολίτης έχει όλη την εξουσία στα χέρια του. Τους ζητώ, λοιπόν, να συμμετάσχουν, να ενεργοποιηθούν και να δώσουν ισχυρή εντολή. Γιατί η ιστορία, η πρόοδος, οι αλλαγές γράφονται από αυτούς που συμμετέχουν», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου στο «Ράδιο 9.84» του Ηρακλείου.

«Δεν ζητάμε από όλους να γίνουν νεοδημοκράτες. Αυτό που ζητάμε είναι να κρίνουν, να αξιολογήσουν και να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ως την επιλογή εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερή ανάπτυξη» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και εξήγησε: «Η Νέα Δημοκρατία, πριν λίγες μέρες, παρουσίασε ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα που στοχεύει να πετύχει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομα του: “Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα”, δίχως τοξικότητα, αλλά ενωμένοι και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Και το πρόγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτέλεσμα διαλόγου με τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που έχει βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Παράλληλα, σημείωσε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, σε όλους τους τομείς, στην οικονομία, τη φορολογία, την παιδεία, την υγεία, και φυσικά την ασφάλεια. «Ιδιαίτερα η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για τη ΝΔ, καθώς είναι το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθει καθημερινά ο πολίτης και η κοινωνία τραυματίζει την ίδια τη δημοκρατία» τόνισε, σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξής του που αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην οικονομία της Ελλάδας, παρομοιάζοντάς την με ελατήριο κλεισμένο και περιορισμένο, «που αναζητά την ευκαιρία να ελευθερωθεί και να εκτιναχθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!