Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Αποζημίωση 100.000 ευρώ διεκδικεί ο Αντώνης Σαμαράς από την ΟΙΕΛΕ
[Newsbeast]: Αποζημίωση 100.000 ευρώ διεκδικεί ο Αντώνης Σαμαράς από την ΟΙΕΛΕ

[Newsbeast]: Αποζημίωση 100.000 ευρώ διεκδικεί ο Αντώνης Σαμαράς από την ΟΙΕΛΕ

Συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η αγωγή του πρώην πρωθυπουργού για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του

Η δικαιοσύνη αναμένεται να αποφασίσει για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) με αφορμή την υπόθεση της απόλυση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, και την παρατήρηση που είχε κάνει στον γιο του πρώην πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

Ο Αντώνης Σαμαράς με αγωγή, η οποία συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στρέφεται κατά των μελών του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση αναφορικά με επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, Μιχ. Κουρουτού, το 2018, για την υπόθεση Μπουλούτα. Η επίμαχη επιστολή ήρθε ως απάντηση σε άρθρο του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, μετά το θάνατο της Φώφης Μπουλούτα, με το οποίο έστρεφε τα βέλη του στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «άθλια συκοφαντία κατά ενός ανήλικου, προκειμένου να πλήξουν τον πολιτικό τους αντίπαλο».

Η συζήτηση της αγωγής έγινε σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με τον Αντώνη Σαμαρά να εκπροσωπείται από τους συνηγόρους του οι οποίοι επέλεξαν να μην προτείνουν την εξέταση μάρτυρα. Ωστόσο, η πλευρά του Αντώνη Σαμαρά εστίασε σε προηγούμενη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και σε αναφορά της Φώφης Μπουλούτα σε συνέντευξή της το 2013, σύμφωνα με την οποία η απόλυσή της δεν είχε σχέση με την οικογένεια του παιδιού, αλλά με τη νέα διεύθυνση ήθελε «να δείξει τα διαπιστευτήρια της».

Μοναδικός μάρτυρας που κατέθεσε ήταν ο Αν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!