Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Απομακρύνθηκαν παραπήγματα από τη δυτική Θεσσαλονίκη
[Newsbeast]: Απομακρύνθηκαν παραπήγματα από τη δυτική Θεσσαλονίκη

[Newsbeast]: Απομακρύνθηκαν παραπήγματα από τη δυτική Θεσσαλονίκη

Είχαν βρει καταφύγιο ρακοσυλλέκτες και πλανόδιοι

Στην απομάκρυνση παραπηγμάτων, όπου το τελευταίο διάστημα είχαν βρει καταφύγιο ρακοσυλλέκτες και πλανόδιοι -βουλγαρικής καταγωγής- και στον καθαρισμό της περιοχής της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο, προχώρησε συνεργείο του κεντρικού δήμου.

Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού και υπό την εποπτεία υπαλλήλων της Περιφέρειας και του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές. Οι καταγγελίες ανέφεραν ότι στην περιοχή της δυτικής εισόδου της πόλης αναπτύχθηκε πρόχειρος αυτοσχέδιος καταυλισμός -αποτελούμενος από παραπήγματα- και πέριξ αυτού ήταν πεταμένα σκουπίδια και μπάζα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 Βούλγαρων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις υγειονομικού καθαρισμού και της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πρόχειρος καταυλισμός στερείτο πλήρως ηλεκτρικού ρεύματος, δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, με συνέπεια να δημιουργείται αυξημένος κίνδυνος δημιουργίας ανθυγιεινής εστίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!