Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Αποκτήστε προπληρωμένη κάρτα από το κινητό σας σε πέντε λεπτά
[Newsbeast]: Αποκτήστε  προπληρωμένη κάρτα από το κινητό σας σε πέντε λεπτά

[Newsbeast]: Αποκτήστε προπληρωμένη κάρτα από το κινητό σας σε πέντε λεπτά

Η βραβευμένη εφαρμογή που παρέχει ταχύτητα στις καθημερινές συναλλαγές

Η πρώτη mobile εφαρμογή στον ελληνικό τραπεζικό χώρο για έκδοση και διαχείριση κάρτας αποκλειστικά μέσω κινητού τηλεφώνου είναι πραγματικότητα και ακούει στο όνομα «bleep».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank η εφαρμογή «συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να διακρίνεται για την καινοτομία της».

Σε μόλις 7 μήνες από την παρουσίασή της στην ελληνική αγορά η εφαρμογή «bleep» έλαβε σημαντικά βραβεία, όπως το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Digital Innovation» των e-volution awards και το βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση της Χρονιάς» (κατηγορία Μεγάλος Οργανισμός) στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ πρόσφατα διακρίθηκε και ως «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Τραπεζική προπληρωμένη κάρτα», στο πλαίσιο της πανελλήνιας καταναλωτικής έρευνας της εταιρίας IRI.

H καινοτόμος εφαρμογή της Alpha Bank, όπως επισημαίνει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, παρέχει ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές, καθώς μέσω του «bleep app», o χρήστης εκδίδει, φορτίζει και διαχειρίζεται την προπληρωμένη, επαναφορτιζόμενη κάρτα «bleep».

Η έκδοση της κάρτας ολοκληρώνεται σε πέντε λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα και είναι άμεσα διαθέσιμη για ηλεκτρονικές αγορές. Στη συνέχεια, η κάρτα αποστέλλεται και ταχυδρομικά για αγορές και σε φυσικά καταστήματα.

H εφαρμογή διατίθεται για λειτουργικά Android και iOS και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!