Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για πρώτη φορά στη κόντρα του με τον Παπακαλιάτη
[Newsbeast]: Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για πρώτη φορά στη κόντρα του με τον Παπακαλιάτη

[Newsbeast]: Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για πρώτη φορά στη κόντρα του με τον Παπακαλιάτη

«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι…»

Στο περιοδικό Gala έδωσε συνέντευξη ο Αντρέας Γεωργίου , που αναφέρθηκε στον όρο που είχε στο συμβόλαιό του με τον Alpha και ο οποίος δεν περιλαμβάνεται σε αυτό με τον ΣΚΑΙ, ενώ απάντησε και για την σύγκριση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Στο συμβόλαιό του με τον Alpha υπήρχε και όρος για μια ταινία: «Η ταινία αυτή στον Alpha θα γινόταν αν καθόμουν άλλον έναν χρόνο στο κανάλι. Με τον ΣΚΑΙ δεν εμπλέκεται καμία ταινία στη συμφωνία μας. Ο κινηματογράφος είναι κάτι άλλο από την τηλεόραση, αν δεν έχω κάτι να πω δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Υπάρχουν δύο-τρία σενάρια στο μυαλό μου, αλλά ακόμα δεν νιώθω έτοιμος να προχωρήσω».

Πολλοί λένε ότι είναι αντιγραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη . Δεν το δέχεται φυσικά, και έχει αντίλογο: «Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν έκανα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ. Εγώ κάνω καθημερινό, γυρίζω οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, που σημαίνει βιομηχανία.

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η δυσκολία η δική μας έγκειται στο να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο αποτέλεσμα σε σχέση με τον χρόνο που έχουμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δουλεύουμε σε πολύ σκληρές συνθήκες, είτε αυτό λέγεται καύσωνας, είτε μετακίνηση μεταξύ χωρών, είτε βροχή, γιατί όλα τα γυρίσματα είναι σε φυσικούς χώρους και όχι σε στούντιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!