Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο δάσος Στροφυλιάς
[Newsbeast]: Αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο δάσος Στροφυλιάς

[Newsbeast]: Αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο δάσος Στροφυλιάς

«Θα τους περιμένουμε με καραμπίνα!»

Την κατεδάφιση αυθαίρετων εγκαταστάσεων στο δάσος της Στροφυλιάς, στην παραλία των Ραχών του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ξεκίνησαν χθες τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου,  στο πλαίσιο τελεσίδικων αποφάσεων.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Τα συνεργεία έφτασαν στο σημείο γύρω στις 10 το πρωί και, υπό τη διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, παρουσία του διοικητή του ΑΤ Κρεστένων, Σ. Πιτσινή και με επικεφαλής τον υποδ/ντή της Δ.Α. Ηλείας Γ.Κωστόπουλο, γκρέμισαν εγκαταστάσεις που είχαν ανεγερθεί σε δασική έκταση.

Οι κατεδαφίσεις, σύμφωνα με στελέχη της Αποκεντρωμένης, αφορούν αυθαίρετες κατασκευές για τις οποίες υπάρχουν αμετάκλητες –επομένως και άμεσα εκτελεστέες- αποφάσεις, χωρίς τη δυνατότητα περαιτέρω ενστάσεων ή προσφυγών και για τις οποίες δόθηκε χρονική περίοδος στους «αιθαιρετούντες» να μετακινήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Σύμφωνα με σχετικά έγγραφα, οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες έχουν ειδοποιηθεί από τις 31 Μαΐου του 2016.

«Η υπηρεσία μας είναι αρμόδια για την εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης τελεσίδικων αμετάκλητα σε αιγιαλό και σε δασικές εκτάσεις. Αυτή τη στιγμή εκτελούμε μία εργολαβία που αφορά την κατεδάφιση 9 τελεσίδικα αμετάκλητων πρωτοκόλλων στις δασικές εκτάσεις της περιοχής της Στροφυλιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!