Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα δικαστική ένωση
[Newsbeast]: Ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα δικαστική ένωση

[Newsbeast]: Ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα δικαστική ένωση

Τι λένε τέσσερις πρώην πρόεδροι ενώσεων

Θλίψη, ανησυχία και προβληματισμό για τη δημιουργία της νέας Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστικών Λειτουργών εκφράζουν με επιστολή τους προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τρεις πρώην πρόεδροι της Ένωσης αλλά και ένας πρώην πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων.

Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Κυριτσάκης , Χαράλαμπος Αθανασίου και Βασίλειος Μαρκής με την επιστολή τους απευθύνονται στους συναδέλφους τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς τονίζοντας «η ισχύς εν τη ενώσει». Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων «η ενότητα και η ενιαία με σθένος υποστήριξη των θέσεων μας έφερε την Πολιτεία πλησίστια στα δίκαια αιτήματα του κλάδου και την οδήγησαν να αποδεχθεί την οικονομική αναβάθμιση και θεσμική αναβάθμιση του κλάδου».

«Ο κατακερματισμός και η διαίρεση του κλάδο μόνο βλαπτική για τους ταγούς της απονομής της Δικαιοσύνης θα είναι. Ενδεχομένως, όμως, να αποτελέσει και θρυαλλίδα διάσπασης και για άλλους βαθμούς δικαιοδοσίας» επισημαίνουν και καταλήγοντας καλούν τους συναδέλφους τους να μην συμμετέχουν στην νέα Ένωση αναφέροντας «ελπίζουμε ότι δεν θα θελήσετε, έστω και ολίγοι, να επωμισθείτε το μεγάλο βάρος και την ευθύνη της αποδυνάμωσης των κραταιών και ευπρόσωπων Ενώσεων μας , θυσία στο βωμό παροδικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!