Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Αναβιώνει στο δικαστήριο η απόπειρα ληστείας σε βάρος 77χρονης
[Newsbeast]: Αναβιώνει στο δικαστήριο η απόπειρα ληστείας σε βάρος 77χρονης

[Newsbeast]: Αναβιώνει στο δικαστήριο η απόπειρα ληστείας σε βάρος 77χρονης

Οι δύο κατηγορούµενοι υποστήριξαν ότι έπεσαν θύµατα αστυνοµικής βίας

Η απόπειρα ληστείας σε βάρος μιας 77χρονης γυναίκας με κατηγορούμενος έναν 44χρονο από τη Ρόδο και έναν 23χρονο Αλβανό αναβιώνει στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου. Οι δύο άντρες είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών, χωρίς αναστολή.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Για την ίδια υπόθεση διώκονται επίσης οι υπήκοοι Αλβανίας «Albi», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 25 ετών περίπου και «Tani», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 25 ετών περίπου.

Ο πρώτος κατηγορούµενος ζήτησε συγγνώµη από την ηλικιωμένη κυρία, υποστηρίζοντας ότι δεν άσκησε βία και ότι αποπειράθηκε απλώς να τη ληστέψει.

Ισχυρίστηκε συγκεκριµένα ότι όταν η 77χρονη ξύπνησε αυτός έβαλε το χέρι του και κάλυψε το στόµα της, για να µην φωνάξει και ότι δεν την χτύπησε. Υποστήριξε ότι ο Έλληνας συγκατηγορούµενός του δεν είχε σχέση µε την απόπειρα κλοπής.

Ο δεύτερος κατηγορούµενος αρνήθηκε κατηγορηµατικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση µε την απόπειρα, υποστήριξε ότι έχει στοχοποιηθεί από συγκεκριµένο αστυνοµικό και ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του, χτυπήθηκε στο πρόσωπο.

Οι δύο κατηγορούµενοι υποστήριξαν ότι ήταν θύµατα αστυνοµικής βίας, ενώ οι αστυνοµικοί διαψεύδουν τα καταγγελλόµενα, τονίζοντας ότι οι συγκεκριµένοι ισχυρισµοί διατυπώθηκαν σε µια προσπάθεια να αποδυναµωθεί η προανακριτική οµολογία του πρώτου κατηγορούµενου, ως δοθείσα υπό καθεστώς βίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!