Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Ανάκληση Nissan Micra (K14)
[Newsbeast]: Ανάκληση Nissan Micra (K14)

[Newsbeast]: Ανάκληση Nissan Micra (K14)

Αντικατάσταση της πινακίδας του πλαισίου

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία N. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της Νissan στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Micra (K14).

Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά αφορά σε 150 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από 17/07/2018 έως 05/11/2018. Η Nissan εντόπισε ότι τα βάρη που εμφανίζονται στην Πινακίδα του Πλαισίου μπορεί να είναι λάθος. Σε αυτή την περίπτωση η πινακίδα του πλαισίου δεν θα ταιριάζει με το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης και δεν συμμορφώνεται με το βάρος της Έγκρισης Τύπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία N. I. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει αντικατάσταση της πινακίδας του πλαισίου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!