Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Αμβρόσιος: Αγράμματος ή μοχθηρός ψευδολόγος ο Βούτσης
[Newsbeast]: Αμβρόσιος: Αγράμματος ή μοχθηρός ψευδολόγος ο Βούτσης

[Newsbeast]: Αμβρόσιος: Αγράμματος ή μοχθηρός ψευδολόγος ο Βούτσης

Σφοδρή επίθεση από τον Μητροπολίτη στον Πρόεδρο της Βουλής για την Ορθοδοξία

Στο θέμα με τον Μητροπολίτη Κοζάνης, Παύλο, ο οποίος φέρεται να αποκάλεσε βόθρο τη Βουλή παρενέβη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ενώ ταυτόχρονα απαντάει στο Νίκο Βούτση για το θέμα της Ορθοδοξίας.

Όπως σημειώνει: «Αποδεικνύεται, ο κ. Βούτσης εμφανίζεται είτε ως αγράμματος είτε ως μοχθηρός ψευδολόγος.

Για Σας, λοιπόν, και για τους ομοίους με Εσάς κάθε βράδυ στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος ψάλλουμε τα εξής: “Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπό τοῦ Κυρίου, ὡς χόρτος γάρ πυρί ἔσεσθε ἀπεξηραμένοι” (Ἀντίφωνον τῶν Ἀναβαθμῶν, Μικρά Παράκλησις).

Αλλά και σε κάθε Εσπερινό επίσης παρακαλούμε τον Χριστό μας με τα λόγια: “Ἐκλείποιεν ἁμαρτωλοί ἀπό τῆς γῆς καί ἄνομοι, ὥστε μή ὑπάρχειν αὐτούς. Εὐλόγει ἡ ψυχή μου τόν Κύριον” (Προοιμιακός) Και έπειτα από αυτά όλοι μαζί να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ».

Ο κ. Αμβρόσιος στέκεται στο πλευρό του Μητροπολίτη Κοζάνης και του απευθύνει μια ανοιχτή επιστολή.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε σάλος με τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης ο οποίος φαίνεται να είπε «βόθρο» τη Βουλή.

Τους «μύδρους» κατά πολιτικών και αυτοδιοικητικών φέρεται να εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας της Ιεράς Παράκλησης στην Ι. Μονή Ζιδανίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 ενώπιον περιορισμένου ακροατηρίου προσκυνητών, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας στο μοναστήρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!