Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αμπατζόγλου: Νίκη από την πρώτη Κυριακή στο Μαρούσι
[Newsbeast]: Αμπατζόγλου: Νίκη από την πρώτη Κυριακή στο Μαρούσι

[Newsbeast]: Αμπατζόγλου: Νίκη από την πρώτη Κυριακή στο Μαρούσι

«Από τη μια μεριά είναι οι δυνάμεις του έργου και από την άλλη του λαϊκισμού και της προσωπικής ματαιοδοξίας»

Με το μήνυμα «νίκη από την πρώτη Κυριακή» ξεκίνησε την κεντρική πολιτική του ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου .

Ο κ. Αμπατζόγλου στην ομιλία του δήλωσε: «Φτάνουμε στο τέλος μιας μεγάλης διαδρομής. Την Κυριακή από τη μια μεριά έχουμε τις δυνάμεις του έργου και του αποτελέσματος και της δημιουργίας και από την άλλη δυνάμεις του μηδενικού έργου, του λαϊκισμού και της προσωπικής ματαιοδοξίας».

Όπως είπε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο συνδυασμός διαθέτει ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο με παρεμβάσεις για την καθημερινότητα του πολίτη, την ανακατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων, συνεργεία άμεσης παρέμβασης, γραμμή δημότη, καθώς και άλλες δράσεις για το Μαρούσι της νέας εποχής.

Τέλος, ο κ. Αμπατζόγλου στην κεντρική πολιτική ομιλία έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα και ζήτησε νίκη του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή. Όπως είπε τα ερωτήματα με βάση τα οποία θα ψηφίσουν οι πολίτες του Αμαρουσίου είναι: Ποιος μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα, ποιος μπορεί να συνθέσει, ποιος έχει διοικητικές ικανότητες, γνώσεις, πρόγραμμα και ικανό επιτελείο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!