Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αμετανόητος ο Γιάννης Λαγός: Δεν απολογούμαι που έσκισα την τουρκική σημαία
[Newsbeast]: Αμετανόητος ο Γιάννης Λαγός: Δεν απολογούμαι που έσκισα την τουρκική σημαία

[Newsbeast]: Αμετανόητος ο Γιάννης Λαγός: Δεν απολογούμαι που έσκισα την τουρκική σημαία

«Οι υπόλοιποι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι χανουμάκια του Ερντογάν»

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίζεται ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός ακόμα και μετά την ποινή που του επέβαλλε το Ευρωκοινοβούλιο (περικοπή της αποζημίωσης για μια εβδομάδα και απαγόρευση παρουσίας του στην Ολομέλεια για τέσσερις ημέρες ) επειδή έσκισε κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μια χάρτινη τουρκική σημαία.

Αρνείται να απολογηθεί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κίνησή του, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να υποβάλλει ένσταση για την ποινή που του επιβλήθηκε ενώ χαρακτηρίζει «χανουμάκια του πασά Ερντογάν» τους συναδέλφους του Έλληνες ευρωβουλευτές που καταδίκασαν τη συμπεριφορά του.

Η πλήρης δήλωση του κ. Λαγού έχει ως εξής:

«Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κίνηση μου με την τουρκική σημαία , κάποιοι, προφανώς, πίστεψαν ότι θα κάνω πίσω. Όταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μου είπε ότι πρέπει να απολογηθώ εγγράφως, πίστευε ότι έχει να κάνει με κάποιο ανθρωπάκι που θα ζητήσει συγγνώμη. Δεν τα ήξερε καλά όμως. Νόμιζε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν αυτά τα παρτάλια ευρωβουλευτές που έτρεχαν τρεμάμενοι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ερντογάν. Από τους Τούρκους που απειλούν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και καταπατούν κάθε έννοια δικαίου. Η απάντησή μου, είναι αυτή που ο κάθε πραγματικός Έλληνας θα έδινε: δεν απολογούμαι εγώ κ.Σασολι (σ.σ. ο Νταβίντ Σασόλι είναι ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου».

Και συνεχίζει: «Οι δολοφόνοι Τούρκοι να απολογηθούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!