Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Alfa Romeo Concepts, έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς
[Newsbeast]: Alfa Romeo Concepts, έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς

[Newsbeast]: Alfa Romeo Concepts, έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς

Πέντε πρωτότυπα της φίρμας που αποτελούν αριστουργήματα ανυπολόγιστης αξίας

Τα πρωτότυπα της Alfa Romeo αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κληρονομιάς της μάρκας. Άλλοτε ως προπομποί νέων μοντέλων, άλλοτε σαν πλατφόρμες νέων τεχνολογιών και άλλοτε ως το αποτέλεσμα του πάθους ταλαντούχων σχεδιαστών να εκφραστούν μέσω του μοναδικού χαρακτήρα της μάρκας, τα πρωτότυπα της μάρκας έχουν γράψει τη δική τους ιστορία αποτελώντας μοναδικά αριστουργήματα σε τέσσερις τροχούς.

H μιλανέζικη εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του αυτοκινήτου για το σχεδιασμό και την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα μοντέλα της. Από την αρχή της ιστορίας της μέχρι και σήμερα μια σειρά ταλαντούχων σχεδιαστών δημιούργησαν μοντέλα που ξεχώρισαν για την υψηλή αισθητική τους, διαμορφώνοντας παράλληλα μία ισχυρή σχεδιαστική γλώσσα που κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο κάθε μοντέλο της μάρκας. Η σχεδιαστική τους αρτιότητα και βεβαίως το γεγονός ότι αποτελούν μοναδικά κομμάτια, καθιστούν τα παρακάτω πέντε πρωτότυπα της Alfa Romeo αριστουργήματα ανυπολόγιστης αξίας.

Alfa 40/60 HP Aerodinamica (1913)

Μόλις τρία χρόνια από την ίδρυση της και πριν ακόμα αποκτήσει το σημερινό, πλήρες όνομα της, η A.L.F.A. παρουσίαζε το πρωτότυπο 40/60 HP Aerodinamica. Η Carrozzeria Castagna βασιζόμενη στη 40/60 HP σχεδίασε ένα φουτουριστικό για την εποχή πρωτότυπο που αποτελούσε σπουδή στην αεροδυναμική, έναν τομέα που τότε απασχολούσε πολύ λίγο το χώρο του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!