Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ακάρ: Τους είπαμε να συζητήσουμε τα πάντα, Αιγαίο, Κύπρο, Ανατολική Μεσόγειο
[Newsbeast]: Ακάρ: Τους είπαμε να συζητήσουμε τα πάντα, Αιγαίο, Κύπρο, Ανατολική Μεσόγειο

[Newsbeast]: Ακάρ: Τους είπαμε να συζητήσουμε τα πάντα, Αιγαίο, Κύπρο, Ανατολική Μεσόγειο

Δεν απειλούμε κανέναν, απλά προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια αυτού του λαού»

Στις συνομιλίες της ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ , μιλώντας σε θρησκευτικό γεύμα Ιφτάρ που παραχώρησε σε εκπροσώπους του Τύπου.

«Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή. Αν χρειαστεί, θα παραταθούν. Τους είπαμε βάλτε στο τραπέζι όλα τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην ανατολική Μεσόγειο. Όλοι να θέσουν τις δικές τους θέσεις. Εμείς είμαστε υπέρ της ειρήνης και της φιλίας. Δεν απειλούμε κανέναν. Απλά προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα δίκαια αυτού του υπερήφανου λαού», δήλωσε ο τούρκος υπουργός

Σε ισχυρισμούς πως οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν χάσει την ισχύ τους μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, απάντησε λέγοντας πως «αυτό είναι αναληθές. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και συμμετέχουμε σε ασκήσεις. Η “Γαλάζια Πατρίδα” ολοκληρώθηκε επιτυχώς, η “Θαλασσόλυκος” συνεχίζεται με τη συμμετοχή 130 πλοίων . Κανένας μην προσπαθήσει να δοκιμάσει τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Κανένας μην μπει στη διαδικασία αμφισβήτησης της δύναμης αποτροπής της Τουρκίας ».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!