Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Άγριος καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ
[Newsbeast]: Άγριος καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ

[Newsbeast]: Άγριος καβγάς Μαλέλη-Κοτρώτσου στον αέρα της ΕΡΤ

«Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε» – «Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Μία έντονη αντιπαράθεση με βαριές κουβέντες διαδραματίστηκε στον αέρα της ΕΡΤ και της βραδινής εκπομπής «Η επόμενη μέρα» με κεντρικό παρουσιαστή τον Σεραφείμ Κοτρώτσο . Πρωταγωνιστές του λεκτικού επεισοδίου ήταν ο παρουσιαστής και ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι συνεχώς τον διέκοπτε και του έκανε ερωτήσεις δίχως σεβασμό. «Δε με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δε θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δε θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πως μιλάτε», είπε εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης .

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει να είστε πολλές φορές εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ. Το πόσο τιμώ το ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι σε κάθε πάνελ υπάρχει εκπρόσωπος του κόμματός σας», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ανταπαντώντας.

«Σας συμφέρει να υπάρχει το δίπολο και το αναπαράγετε κι εσείς», κατέληξε ο κύριος Μαλέλης, μιλώντας ταυτόχρονα με τον κ. Κοτρώτσο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!