Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Αγωγή κατά του «Μακελειού» και του Στέφανου Χίου από τον Βασίλη Κικίλια
[Newsbeast]: Αγωγή κατά του «Μακελειού» και του Στέφανου Χίου από τον Βασίλη Κικίλια

[Newsbeast]: Αγωγή κατά του «Μακελειού» και του Στέφανου Χίου από τον Βασίλη Κικίλια

Τι σημειώνει το γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση

Σε αγωγή αποφάσισε να προχωρήσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας , εναντίον του Στέφανου Χίου και της εφημερίδας «Μακελειό » που εκδίδει.

Την είδηση έκανε γνωστή το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση. Σύμφωνα με το γραφείο, η εφημερίδα έχει κατ’ επανάληψη ασχοληθεί με τον Υπουργό και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού με δημοσιεύματα.

«Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχή συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς, που σε κάθε περίπτωση ξεφεύγουν του δημοσιογραφικού καθήκοντος και θίγουν έντονα την τιμή και την υπόληψή του, εξουσιοδότησε τη δικηγορική μας εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση αγωγών εις βάρος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου », αναφέρει η ανακοίνωση.

«Χρέος όλων μας – και ειδικά ενός πολιτικού – είναι να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εκμηδενιστεί το φαινόμενο της παραγωγής και αναπαραγωγής της χυδαιότητας και της συκοφαντίας στην κοινωνία μας και να περιφρουρείται η δημοκρατία και ο υγιής πολιτικός λόγος και δράση», σημειώνεται από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση του Β. Κικίλια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!