Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Αυτοκινητόδρομος στην Αυστραλία θα κλείσει προς τιμήν των AC/DC
[Newsbeast]: Αυτοκινητόδρομος στην Αυστραλία θα κλείσει προς τιμήν των AC/DC

[Newsbeast]: Αυτοκινητόδρομος στην Αυστραλία θα κλείσει προς τιμήν των AC/DC

Το Highway to Hell αναβιώνει από το σημείο έμπνευσης του τραγουδιού

Μια από τις στιγμές που «σημάδεψαν» για πάντα την πορεία των AC/DC , ήταν ο θάνατος του πρώτου τους τραγουδιστή, του Μπον Σκοτ. Στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατό του και για τον λόγο αυτό, στην πατρίδα του γκρουπ, την Αυστραλία , θα δοθεί κάποιες ημέρες αργότερα.

Την 1η Μαρτίου, λοιπόν, θα στηθεί ένα μοναδικό σόου στην εθνική οδό του Περθ και συγκεκριμένα στο κομμάτι που συνδέει το Canning Bridge με το Fremantle, το οποίο διέσχιζε καθημερινά ο Σκοτ για να πάει από το σπίτι του στο ξενοδοχείο Raffles, στο οποίο και σύχναζε.

Εκείνη την ημέρα, 10 χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου θα παραμείνουν κλειστά για 8 ώρες. Το τμήμα αυτό έχει ονομαστεί Highway to Hell (που είναι και ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της μπάντας), λόγω των πολλών θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονταν εκεί.

Τα συγκροτήματα που θα παίζουν τη μουσική των AC/DC , θα βρίσκονται πάνω σε φορτηγά. Με αυτόν τον τρόπο θα παραπέμπουν στο βίντεο κλιπ της μπάντας για το τραγούδι A Long Way To The Top, στο οποίο τα μέλη του συγκροτήματος έπαιζαν πάνω σε ένα φορτηγό που κινούνταν σε δρόμο της Μελβούρνης.

Από τις τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου οι δύο θα καταληφθούν από τις νταλίκες πάνω στις οποίες θα δίνεται η συναυλία και στις άλλες δύο θα βρίσκονται οι θεατές της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!