Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Το αυθόρμητο σχόλιο της Μελάνια Τραμπ που προκάλεσε έκπληξη
[Newsbeast]: Το αυθόρμητο σχόλιο της Μελάνια Τραμπ που προκάλεσε έκπληξη

[Newsbeast]: Το αυθόρμητο σχόλιο της Μελάνια Τραμπ που προκάλεσε έκπληξη

Η ατάκα της για να επαινέσει την πρώτη κυρία της Πολωνίας

Η Μελάνια Τραμπ έχει συμπληρώσει δύο χρόνια ως πρώτη κυρία και δεν συνηθίζει να μιλάει ελεύθερα με τους εκπροσώπους του Τύπου εκτός προκαθορισμένων συνεντεύξεων ή εμφανίσεων.

Τα αυθόρμητα σχόλιά της είναι αυτό διάστημα ιδιαίτερα σπάνια.

Αλλά με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνίας, Άντζεϊ Ντούντα και της συζύγου του, Αγκάθα Κορνχάουζερ – Ντούντα στον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ άλλαξε συμπεριφορά.

Πρώτα, μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Οβάλ Γραφείο όπου, όπως συνήθως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τον λόγο απαντώντας σε ερωτήματα όπως το πώς σχεδίαζαν να περάσουν τη μέρα η Μελάνια και η Κορνχάουζερ – Ντούντα.

«Λοιπόν, οι πρώτες κυρίες γνωρίζονται. Θα πάνε έξω για να γευματίσουν μετά από αυτό», είπε, γυρίζοντας να κοιτάξει τη Μελάνια για επιβεβαίωση.

Αλλά αυτή τη φορά απευθύνθηκε στη σύζυγό του λέγοντας «Θα ήθελες να πεις κάτι;». Και προς έκπληξη όλων η Μελάνια Τραμπ απάντησε:

«Είναι ωραίο που τους έχουμε ξανά εδώ» είπε η Μελάνια και επικεντρώθηκε στην πρώτη κυρία της Πολωνίας.

«Ανυπομονώ να μιλήσω με την κ. Ντούντα για τα παιδιά, τα όσα αντιμετωπίζουν στη χώρα μας, τα όσα αντιμετωπίζουν στην Πολωνία, όπως κάναμε την πρώτη φορά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Δεν ήταν αξιοσημείωτο το σχόλιο, αλλά το γεγονός ότι μίλησε και μάλιστα είπε κάτι αυθόρμητα, είναι σημαντικό, αναφέρεται σε δημοσίευμα του wmagazine.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!